Apahida: Mașină furată din Marea Britanie, depistată de polițiști în curtea unei firme de dezmembrări auto

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
politia
FotoArhiva Cluj24h.ro

La data de 10.10.2016, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, au depistat un autovehicul căutat pentru confiscare, în conformitate cu prevederile art. 38 din Convenția Schengen, acesta fiind urmărit de către autoritățile din Marea Britanie din 12.09.2016.

Polițiștii, în baza unei informări privind un autovehicul care ar proveni din comiterea unei infracțiuni și care ar fi fost vândut unei persoane care locuiește pe raza județului Cluj, au efectuat verificări și controale la firmele care au ca obiect de activitate dezmembrarea autovehiculelor și valorificarea pieselor rezultate, ocazie cu care, în curtea unei firme cu sediul în comuna Apahida, au depistat respectivul autovehicul.

Polițiștii au stabilit că autovehiculul a fost adus și vândut firmei de un bărbat, din județul Teleorman, acesta prezentând documente cu format asemănător celor eliberate de către autoritățile britanice.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări față de administratorul fimei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

Autovehiculul a fost lăsat în custodie fimei, acesta nefiind funcțional. Conform procedurilor în vigoare, polițiștii au informat autorităţile britanice despre găsirea autovehiculului, fiind solicitate date suplimentare cu privire la comiterea faptei și dacă sunt implicați cetățeni români.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și identificarea tuturor persoanelor implicate în acest caz.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj