Alegeri Prezidențiale 2019 (AEP rezultate parțiale)

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto: arhiva cluj24h.ro
Foto: arhiva cluj24h.ro

Autoritatea Electorală Permanentă a anunțat primele rezultate, după numărarea a 99% din voturi cine sunt primii trei candidați la alegerile prezidențiale din acest an.

Astfel, dupa centralizarea a peste 18,600 de secții de votare din țară, Klaus Iohannis a obținut 36,6% voturi, Viorica Dăncilă – 23,8% iar Dan Barna – 13,9%.  Deși primele rezultate ale Exit-Poll arătau un procent mai bun pentru Barna care făcea apeluri disperate către cetățeni să iasă la vot, speranța a fost spulberată declarând ulterior că a luptat până în ultimul moment însă nu sunt suficiente voturile pentru a ajunge în turul II în lupta cu Iohannis (inclusiv voturi din Diaspora).

Până în acest moment, rezultatele ne arată că Iohannis și Dăncilă sunt cei care ajung în turul II al acetor alegeri pentru Președintele României.

 

 

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj