Adrian Gurzău: Elena Udrea este moştenitoarea lui Traian Băsescu

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Adrian GurzauPreşedintele PMP Cluj, Adrian Gurzău a transmis printr-un comunicat de presă susţinerea sa faţă de candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea. 

Este singura care îi poate bate pe candidaţii lui Voiculescu: Victor Ponta şi Klaus Iohannis. Și sunt convins că va lupta pentru o Românie dreaptă, în care românii să-şi dorească să trăiască și va continua proiectele lui Traian Băsescu pentru România. Pentru mine, Elena Urdea este „moştenitoarea lui Băsescu”. Asta pentru că nu l-a trădat niciodată pe Preşedinte – aşa cum au făcut cei din spatele lui Iohannis (de la PDL) sau Monica Macovei. Nu am nici o emoție că Traian Băsescu nu va susţine candidatul PMP. Preşedintele Băsescu va ieşi şi va spune pe cine pune ştampila pe 2 noiembrie şi apoi pe 16. În pofida detractorilor, PMP este partidul viitorului, este viitorul cel mai mare partid din România. La fel era și PD în anul 2004, an în care a câștigat Primăria municipiului Cluj-Napoca și Președinția României, partid care a dat de două ori un președinte pentru România, Traian Băsescu, și cel mai bun premier post-decembrist, Emil Boc. Partid pe care Vasile Blaga și camarila sa îl îngroapă sub pulpana PNL. Astăzi este timpul PMP să dea noul președinte al României.Candidatul PMP va continua drumul deschis de Traian Băsescu. Votând cu Elena Udrea în noiembrie,românii vor vota pentru continuarea proiectelor Preşedintelui Deputat Adrian Gurzău, a declarat Adrian Gurzău.

 

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj