Adi Hădean este jurat la MasterChef

adrianCunoscutul blogger culinar, Adrian Hădean a fost invitat de către postul de televiziune ce difuzează emisiunea MasterChef  să se alăture echipei de juraţi. Acesta a acceptat onorat propunerea.

Mai mult de atât, Adrian Hădean a şi postat o confirmare în ce priveşte acest lucru pe blog-ul său:

„Nu mai este o noutate pentru nimeni, dar voi confirma totuşi faptul că am fost invitat de echipa Pro TV să mă alătur emisiunii MasterChef în calitate de jurat. Am acceptat invitaţia care mă onorează. Prezența mea în juriul MasterChef nu este doar o recunoaştere a tuturor eforturilor mele şi un motiv de mândrie, e și o responsabilitate, o provocare în plus, pe care mi-o asum cu mult entuziasm şi seriozitate. Am încredere că va fi o nouă etapă din care voi avea şi eu multe de învăţat dar voi putea transmite mai departe cunoştinţele, preocupările mele, pasiunea mea pentru gătit. Sunt un om norocos, pentru că pot spune cu mâna pe inimă că în cazul meu nu mai există bariere între muncă și pasiune”.

Totodată Adrian Hădean a ţinut să-i asigure pe cei care se insipiră culinar de pe site-ul săi că nu-i va neglija şi va continua să posteze.

Vă reamintim faptul că Adrian Hădean este născut în Baia Mare, dar stabilit de mai mulţi ani în Cluj-Napoca şi a avut o colaborare cu Primăria Cluj-Napoca într-un program de promovare a alimentaţiei sănătoase în grădiniţele clujene. El a realizat atunci 100 de reţete sănătoase pentru copii.

Sursă foto: www.facebook.com

Articole Noi