Acord româno-chinez în sport. DJST Cluj a semnat astăzi, acordul de asociere sportivă cu Shandong

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

acord_romano-chinez_ClujDirecția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Cluj a finalizat acordul de asociere sportivă între judeţul Cluj şi provincia Shandong, din China. Directorul executiv al DJST, Răzvan Sotiriu și Li Weicheng, directorul centrului de pregătire sportivă din Shandong, au semnat, vineri, 6 august, un protocol de colaborare având ca scop principal schimbul de experiență între antrenorii și sportivii români și chinezi.

”Sper ca acest protocol să genereze proiecte viabile în folosul sportivilor, antrenorilor, atât clujeni cât și chinezi. Urmează să stabilim amănuntele colaborării și vom știi exact ce vor dânșii, ce vrem noi și mai ales ce se poate face”, a declarat directorul executiv al DJST Cluj, Răzvan Sotiriu.

Într-o primă fază, reprezentanţii chinezi s-au arătat interesaţi de o colaborare în gimnastică, scrimă, dar şi fotbal feminin.

„Avem aceeași speranță și același scop comun ca și voi și tocmai de aceea am dorit să semnăm acest memorandum între județul Cluj și Shandong, pe linie sportivă. Avem un plan pe termen lung pentru secțiile scrimă și gimnastică. Cunoaștem foarte bine că România este o forţă mondială în gimnastică. Nume precum Nadia Comăneci, Lavinia Miloșovici, Cătălina Ponor sau Sandra Izbașa sunt puncte de reper pentru orice tânăr gimnast și avem foarte multe de învățat de la voi. Vrem să accentuăm un cod de comunicare pentru tineri și sper să putem lucra împreună cât mai bine la cât mai multe discipline sportive”, a declarat reprezentantul delegației chineze, Li Weicheng.

La finalul întâlnirii delegația din Asia a vizitat Sala Polivalentă, Cluj Arena și Sala Sporturilor “Horia Demian”, după care s-au deplasat la Deva pentru a oferi echipamente de ultimă generație sportivelor de la Centrul Olimpic.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj