A V-a ediţie a turenului Tennis Cup Părinţi Clujeni va avea loc sâmbătă

tennis cup parinti clujeniCea de a cincea ediție a turenului Tennis Cup Părinţi Clujeni va avea loc sâmbătă 20 Septembrie 2014, la Winners Tennis Club Cluj-Napoca din Parcul Rozelor. 

Evenimentul Tennis Cup „Părinți Clujeni” este singurul turneu de tenis familial amator din România și Europa, conjugat cu turneu de tenis pe categorii de vârstă Tenis 10 – seniori. Turneul este un eveniment desfășurat la nivel municipal, cu scop caritabil pentru strângerea de fonduri în proiectul „Zâmbet de Copil. Copilăria NU e la Spital. Call-Center Pediatric”. Taxa de înscriere este de 50 lei per participant per categorie. Taxa se plătește la eveniment, în baza unei chitanțe emise de Fundația Părinți din România. Suma strânsă va fi raportată post-eveniment, au spus organizatorii.

Conform acestora, scopul turneului este:
1. Promovarea sportului și a tenisului în special
2. Turneu caritabil de strângere de fonduri pentru continuarea funcționării serviciului telefonic PEDITEL 1791 – urgențe medicale copii Cluj

Cei care doresc să se înscrie o pot face al următorul link: https://docs.google.com/forms/d/12MtBPq7tv_bIM024KYTuFGskZiNcEWR2lRnBLnwaRBE/viewform?usp=send_form sau  contact@parinticlujeni.ro (0726 335 273 şi 0734 480 700).

Organizatorii evenimentului sunt: Fundația Părinți din România, Filiala Părinți Clujeni – Str Franz Liszt nr 30, et 3-4, Cluj Napoca, jud Cluj

Mai multe informaţii se pot afla de pe pagina: www.parinticlujeni.ro

Articole Noi