A tâlhărit în miezul zilei. Persoana vătămată este în vârstă şi fost transportată la spital.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

politiaPoliţiştii au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie.În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, a fost identificat un bărbat de 26 de ani, din Cluj-Napoca, care ar fi comis o tâlhărie.

În fapt, la data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 15:30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, o femeie care se deplasa pe strada Kovari din Cluj-Napoca, ar fi fost agresată şi deposedată de o sumă de bani, de către un bărbat.

Astfel, femeii de 69 de ani, din judeţul Maramureş, i s-ar fi sustras circa 700 de lei din portmoneul pe care îl avea asupra sa, prin întrebuinţarea de violenţe, fiindu-i aplicate lovituri în zona feţei.

Ca urmare a acestora, persoana vătămată a fost transportată la unitatea medicală.

Prejudiciul a fost recuperat de către poliţişti în proporţie de 80%.

În baza probatoriului administrat în cauză, faţă de bărbat s-a dispus continurea urmării penale pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia, precum şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului, sub coordonarea unităţii de parchet compentente.

Pentru prevenirea tâlhăriilor în locuri publice, poliţiştii recomandă:

– Evitaţi deplasările pe trasee situate în zone mai puţin circulate, izolate (câmpuri, parcuri, şantiere, terenuri virane);

– Nu afişaţi ostentativ bijuterii sau alte obiecte de valoare;

– Păstraţi asupra dumneavoastră cât mai puţini bani lichizi;

– Purtaţi cu grijă geanta, poşeta pe umăr, bine protejată şi cu mâna;

– Dacă diverse probleme vă obligă să vă deplasaţi noaptea, evitaţi să o faceţi prin zone izolate ori neiluminate, precum şi prin zona loclurilor unde se consumă băuturi alcoolice;

– Dacă observaşi că sunteţi urmărit/ă de unul su mai mulăi indivizi, deplasaţi- vă prin zone intens circulate, chiar daca asta presupune schimbarea itinerariului obişnuit;

– Nu vă lăsaţi atraşi în locuri dosnice, izolate de către prostituate ori persoane care oferă spre vânzare lucruri ieftine;

– În ziua de salariu, mergeţi întâi acasa pentru a lăsa o parte din bani, apoi la cumpărături sau alte activităţi;

– Evitaţi să consumaţi băuturi alcoolice atunci când aveţi asupra dumneavoastră sume mari de bani;

– Când vă deplasaţi la/de la bancă ori alte instituţii şi aveţi asupra dumneavoastră mari sume de bani, faceţi tot posibilul să fţi însoţit de o altă persoană de încredere.

În cazul în care asistaţi la comiterea unei tâlhării sau sunteţi victima unei astfelde infracţiuni, apelaţi în cel mai scurt timp numărul de urgenţă 112!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj