PESTE 100 KG DE FRUCTE, CONFISCATE DE POLIŢIŞTI

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

politiaPoliţiştii clujeni au confiscat peste 100 de kilograme de fructe, transportate fără documente justificative, în urma unui control în trafic.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 7 Poliţie au efectuat controale pe străzile Traian Vuia şi Calea Someşeni, pentru prevenirea şi combaterea transportului şi a comerţului ilicit de mărfuri, premisă a unor infracţiuni mai grave, precum evaziunea fiscală.

Astfel, în jurul orei 03:30, au fost oprite pentru control, pe Calea Someşeni, din municipiul Cluj-Napoca, două autovehicule cu care se transportau produse agro- alimentare.

Poliţiştii au constatat că două femei transportau fructe, fără îndeplinirea condiţiilor

prevăzute de lege. Cele două conducătoare auto, de 53 şi 55 de ani, din Cluj-Napoca, nu au putut prezenta, în momentul controlului, documente justificative pe marfa transportată.

Acestea au fost sancţionate contravenţional, conform prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite. Marfa transportată, aproximativ 100 kg de fructe, a fost confiscată şi predată unei unităţi de profil pentru valorificare. Poliţiştii continuă acţiunile pentru combaterea comerţului ilicit şi a transporturilor ilegale.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj