Comedia FRUMOASA, DEȘTEAPTA ȘI URÂTA va fi pusă în scenă la Muzeul Etnografic.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

afis teatru frumoasa desteapta si urataAsociația TransFestSilvania Theatrum și Muzeul Etnografic al Transilvaniei prezintă duminică, 2 mai, ora 18.00, în sala Reduta a Muzeului Etnografic al Transilvaniei, str. Memorandumului nr. 21, comedia FRUMOASA, DEȘTEAPTA ȘI URÂTA.

În distribuție: Sorin Oros, Vlad Mureșan, Tibor Szekely (Teatrul de Nord Satu-Mare).

Un spectacol de Sorin Oros.

Biletele au fost puse în vânzare la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, str. Memorandumului nr. 21, de marți până duminică între orele 9-17.

Prețul unui bilet este de 15 lei.

„O comedie la care se râde cu lacrimi, pe care o jucăm cu săli pline peste tot, iar cu varianta masculină am cucerit comunitatea românească din Chicago. O oră de râs, o oră câștigată de la viață pe care trebuie să v-o oferiți! O oră pe care o veți dori mai lungă! O oră pe care v-o oferim din viața noastră! Câte femei au mai făcut asta pentru voi? Apoi… veți avea o mare întâlnire cu: I.P…. E un mister, nu-i așa? Veniți și dezlegați-l!” Sorin Oros.

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj