S-a dat startul înscrierilor în programul de voluntariat al “Zilelor Clujului”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Zilele ClujuluiPrimăria municipiului Cluj-Napoca recrutează voluntari pentru cea de-a V-a ediţie a Zilelor Clujului, eveniment ce va avea loc în perioada 22 – 26 mai 2015.

Doritorii trebuie să îndeplinească următorele condiţii:

− să fi împlinit vârsta de 18 ani

− să fie entuziaşti și harnici

− să aibă disponibilitate pe perioada evenimentului

Formularul de înscriere se găsește pe site-ul www.zileleclujului.ro sau la Centrul de Informare pentru Cetăţeni al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Str. Moţilor nr. 7.

Acesta va fi depus la Centrul de Informare pentru Cetăţeni, Str. Moţilor nr. 7 sau poate fi trimis la adresa de e-mail zileleclujului@gmail.com. Fiecare aplicație va fi însoțită de o poză tip buletin.

Doritorii se pot înscrie până în data de 30 aprilie 2015!

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj