Trofeul Carpati: Romania a invins campioana mondiala la handbal! Peste 7000 de oameni au fost prezenti la meci

handbalRomania a castigat primul sau meci la Trofeul Carpati la handbal feminin in fata Braziliei, campioana mondiala en-titre, scor 27-19, si   va intalni in finala competitiei Suedia (medaliata cu bronz la Europene).

Peste 7000 de suporteri au umplut Sala Polivalenta din Cluj in prima   zi a Trofeului Carpati, un record de audienta in istoria handbalului   romanesc. Cu aceasta ocazie, FR Handbal a demarat o campanie de rebranding si le-a prezentat fanilor noul imn (Caciula) si mascota (un dac).

Au inscris pentru Romania: Nechita – 7, Neagu – 6, Chintoan – 3, Popa – 2, Bradeanu – 2, Buceschi – 2, Marin – 1, Pintea – 1, Dincă – 1, Ardean – 1, Zamfir – 1.

In primul meci al turneului, Suedia a invins dramatic Germania dupa executarea loviturilor de la 7 metri, scor 32-31. Azi, de la ora 18.30, are loc finala mica a competitiei, urmata de marea finala dintre Romania si Suedia, incepand cu ora 20.15. Toate biletele au fost epuizate.

handbal 6

 handbal 1

Junioarele, aproape de Europene

Nationala feminina sub 17 ani si-a asigurat in mare masura prezenta la Campionatul European din Macedonia din acest an. Elevele antrenate de Mariana Tarca au invins vineri, la Turda, reprezentativa Finlandei   30-22 si mai au de bifat doar o victorie duminica, contra Turciei, de  la ora 18.00, pentru a obtine biletele pentru turneul final.

handbal 4 handbal 2

handbal handbal 5

SURSA FOTO: Mirela Ignat

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj