msg systems România aduce SAP Code Jam la Cluj-Napoca

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

cover 2msg systems Romania găzduiește la Cluj-Napoca „SAP Code Jam” by SAP. Evenimentul va avea loc pe 15 Mai 2015 între orele 11:00 AM și 5:00PM (EEST) la City Plaza Hotel, aflat pe str. Sindicatelor nr. 9 – 13, Cluj-Napoca.

Evenimentul renumit la nivel mondial se va desfășura sub sloganul: ”Connect, Transform, Reimagine”, abordând tematica: SAP HANA with IoT. Soluțiile si platforma SAP pentru Internet of Things oferă suportul necesar pentru generarea de date inteligente contextuale cu informații de la oameni, lucruri și dispozitive, toate acestea conectate între ele prin internet. Scopul acestui eveniment este de a da posibilitatea pasionaților în tehnologii de programare, nu numai în cele de SAP HANA sau IoT, ci în general, să fie în contact direct tip Hands-On cu ultimele trend-uri tehnice în domeniul aplicațiilor business, sub îndrumarea unui reputat și experimentat trainer internațional.

Organizatorii garantează un eveniment reușit chiar și pentru cei care nu au aprofundat încă acest domeniu, oferindu-le acces la diferite informații pentru a-i pregăti pentru această ediție de SAP Code Jam.

”SAP Code Jam” by SAP îl va avea de asemenea drept invitat pe Craig Cmehil, founder SAP Code Jam event concept, și unul dintre puținii care se bucură de titulatura: SAP HANA distinguished engineers. Având o experiență vastă în acest domeniu și fiind un cunoscător al aplicațiilor Web folosind HTML, HTML5, CSS, Javascript, JAVA, PHP, Perl/CGI, ABAP și BPS, Craig Cmehil va ocupa în acest an rolul de Expert și Trainer al evenimentului. Activitatea și realizările sale garantează un eveniment reușit, Craig fiind un om pasionat de interacțiune și comunicare, dar și de tot ceea ce înseamnă procese de dezvoltare si inovatie. Printre proiectele realizate, cel care va conduce evenimentul găzduit de msg systems Romania, se numără și dezvoltarea de comunități sau definirea de strategii de comunicare și implicare. În prezent Craig Cmehil își împarte timpul între activitățile de speaker, scriitor, dar și de specialist care caută mereu noi modalități de a încuraja dezvoltatorii software să utilizeze noile tehnologii și noile posibilități care le stau la dispoziție.

Toți cei care doresc să participle la evenimentul găzduit de msg systems România, pe 15 mai 2015 la City Plaza Hotel, sunt rugați să se înregistreze accesând link-ul: https://www.eventbrite.com/e/sap- codejam-cluj-registration-15816195667 Participarea la acest eveniment este gratuită, însă locurile sunt limitate. De asemenea, cei interesați de acest eveniment pot găsi mai multe detalii accesând: http://scn.sap.com/community/events/codejam

SAP Code Jam este un concept care s-a afirmat prin întâlniri anuale ce au debutat în anul 2012 și au devenit o categorie de evenimente frecventate de toți cei pasionați de domeniu.

msg systems România este activă pe piața din Cluj din anul 2008, având în prezent peste 200 de angajați. Din 2014 suntem prezenți cu un nou sediu și la Tg. Mureș. Ca furnizor și consultant de soluții și servicii IT compania activează pentru clienți de talie mondială din mai multe domenii: industria automotive (Audi, BMW, Daimler, WW), asigurări/reasigurări (Munich RE, Vienna Insurance Group, HDI, Allianz, Achema, ING, Nationale-Nederlanden, ADAC), domeniul finaniar-bancar (Landes Bank Berlin, VW Bank), energie: E-ON, industria alimentară (DMK Milchkontor, Emmi).

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj