James Blunt a fermecat publicul clujean în cadrul TiMAF

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

james blunt

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost inaugurată aseară cu un show de zile mari oferit de James Blunt în cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF 2014. Un număr de aproximativ 7000 de oameni s-au bucurat de un concert de talie internațională, susținut de cel care numără în palmaresul său peste 17 milioane de albume vândute în întreaga lume.

Seara a debutat cu un moment dedicat Galei de Premiere TiMAF 2014 în cadrul căreia trupa Rattlejack a câștigat marele premiu al festivalului și cecul în valoare de 3000$. Evenimentul a continuat cu un recital susținut de trupa Les Elephants Bizarres care s-a bucurat să deschidă o nouă seară de poveste a turneului Moonlanding World Tour 2014.

În jurul orei 21:00 s-au auzit și primele acorduri cântate la pian de însuși James Blunt. Acestea au fost urmate de un “bună seara” care a ridicat publicul de pe scaune și l-a atras în fața scenei, semn că show-ul a început.

jamesc blujt 2Noua “bijuterie” a Clujului, Sala Polivalentă, a răsunat pe ritmurile unor piese celebre și s-a luminat cu ajutorul publicului pe acordurile melodiei “You’re beautiful”. Punctul culminant a fost momentul când James Blunt și-a luat rolul de astronaut în serios și a zburat purtat de public prin toată sala, gestul finalizându-se cu un salut pentru spectatorii aflați la tribunele din spate.

“Am fost prin multe țări în cadrul acestui nou turneu, și acestea m-au ajutat să mă pregătesc pentru show-ul din seara aceasta, pentru voi!”, a declarant artistul în timp ce publicul se bucura de fiecare accord al melodiilor ajunse deja celebre în toată lumea. După 2 ore de spectacol, artistul s-a retras în ropote de aplauze și a mulțumit tuturor celor prezenți pentru un show magnific, și și-a exprimat dorința de a reveni pe scena viitoarei capitale de tineret pentru 2015.

james blunt 3 james blunt 1

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj