Tineretul social-democrat cere demisia lui Valentin Lungu, directorul Hotel Univers T

protest ponta piata unirii 1Tinerii sociali-democraţi cer demisia lui Valentin Lungu pentru implicarea în protestul organizat în după-amiaza zilei de vineri în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca.
„La final de campanie electorală, directorul Hotel Univers T, dl. Valentin Lungu, membru al PNL Cluj și fost revoluționar-monarhist de ocazie în stradă, alege să-și coordoneze unitatea hotelieră, din piața publică, în timpul orelor de muncă, participând la promovarea unui panou denigrator la adresa candidatului Alianței Electorale PSD-UNPR-PC, dl. Victor Ponta. Este cel puțin interesant cum un manager de hotel și mare simpatizant al Casei Regale a considerat util să promoveze imaginea unității, susținând desenarea unei mustăți NAZISTE pe fața unui prim-ministru” a declarat dl. Horia Nasra, președintele TSD Cluj-Napoca.
Vineri după-masa, aproximativ 10 reprezentanţi ai PNL s-au adunat în Piaţa Unirii pentru organizarea unei acţiuni cu scopul de a denigra imaginea candidatului PSD la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta. Aceştia au adus o imagine a Prim Ministrului în care i-au desenat mustaţă asemănându-l cu Adolf Hitler, dar au adăugat şi o imagine cu Ceuşescu, Năstase şi Iliescu.
protest ponta piata unirii 2 protest ponta piata unirii
„Valentin Lungu, managerul general al Hotelului Univers T, este direct responsabil pentru succesul sau eșecul afacerii pe care o conduce. Câtă vreme domnia sa este mai preocupat de golănii electorale pe perioada programului de lucru decât de buna funcționare a instituției, este limpede care îi sunt prioritățile!” a declarat și dl. Cătălin Croitorul, secretarul general TSD Cluj-Napoca.
Când Valentin Lungu a fost luat la întrebări s-a eschivat şi chiar strâmbat în faţa camerei de luat vederi şi a refuzat să explice de ce susţine o astfel de manifestare publică menită să denigreze un candidat la alegerile prezidenţiale.

De altfel, vă reamintim că în urmă cu scurt timp, primarul comunei Floreşti, membru PNL a fost pe prima pagină în mass-media clujeană, atât presa scrisă cât şi televiziune, dar nu numai după ce a scris pe o pagină de socializare că „Mein Kampf”, cartea scrisă de Adolf Hitler este o carte pe „mintea şi sufletul” său.

Articole Noi