Martorul la accidentul din Piața Ștefan cel Mare, căutat de polițiști.

Martorul la accidentul produs anul trecut în Piața Ștefan Cel Mare în care a decedat o persoană, este căutat de polițiști.

Polițiștii cer sprijin pentru identificarea lui. Vă reamintim, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit la accidentul din 22 noiembrie 2021.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 14.00, în Piața Ștefan cel Mare.

Atunci, un biciclist se deplasa din direcția Piața Timotei Cipariu spre Piața Avram Iancu, schimbând succesiv benzile de circulație spre stânga, printre autoturisme.

În urma acestor manevre ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară. Șoferul autoutilitarei ar fi efectuat manevre de evitare a coliziunii cu bărbatul care se deplasa pe bicicletă.

În acel moment a pătruns pe trotuarul din partea stângă unde a surprins și accidentat un bărbat de 64 de ani din Cluj-Napoca.

Cel din urmă se deplasa pe trotuar în calitate de pieton și a decedat. Deși biciclistul a părăsit locul faptei, acesta a fost identificat ulterior de polițiști.

Martorul la accidentul produs în Piața Ștefan Cel Mare este căutat.

La momentul producerii accidentului rutier, din data de 22 noiembrie 2021, în proximitatea acelui loc se afla o persoană de sex masculin.

accident piata stefan cel mare, cluj24h, știri cluj, martor la accidentul din piata stefan cel mare

Prezența acesteia este necesară în cauză, având calitatea de martor.

Polițiștii au transmis imagini cu acesta și cer sprijinul cetățenilor în identificarea lui.

Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la identitatea bărbatului care se afla pe trotuarul alăturat Pieței Ștefan cel Mare sunt rugate să sesizeze Poliția municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier sau să apeleze numărul unic de urgență 112! au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Citește și: (VIDEO) UPDATE – Accident Piața Ștefan cel Mare: biciclistul care ar fi provocat și a fugit de la fața locului, căutat. Un om a murit în urma accidentului.

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj