Consilier local PSD: „Strada Croitorilor, ciuruită de nepăsarea primarului Emil Boc”

strada croitorilorÎn ultima perioadă locuitorii străzii Croitorilor au anunțat că sunt extrem de nemulțumiți de modul în care lucrările la stradă sunt gestionate.

„Locuitorii din zonă mi-au spus că sunt extrem de nemulțumiți de situația dificilă creată de lucrările de reabilitare, de lipsa unui panou informativ care să prezinte durata de executare a lucrărilor. Practic una dintre cele mai aglomerate străzi cu sens unic din centrul orașului a căzut pradă haosului” a declarat dl. Dan Morar, consilier local al PSD Cluj-Napoca.

strada croitorilor 1Social-democratul  a  mai  precizat  că  acestă situație  afectează  și  pacienții care  merg  la Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie prof. dr. Octavian.

strada croitorilor 2

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj