Restricții de circulație pe strada Cardinal Iuliu Hossu.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

strada Cardinal Iuliu Hossu, Cluj24hPrimăria municipiului Cluj-Napoca anunță noi restricții de circulație pe strada Cardinal Iuliu Hossu, având în vedere stadiul actual al lucrărilor de modernizare:

1. Începând de miercuri,  19 mai 2021, ora 10,00 până joi, 20 mai 2021, ora 6,00 se restrictionează accesul autovehiculelor pe strada Cardinal Iuliu Hossu – tronsonul cuprins între str Cișmigiu și str. George Barițiu, cu excepția mijloacelor de transport în comun.

2. Traseele pe care se va devia traficul sunt:

    • str. Arany Janos- str. Emil Isac (Opera Maghiară) – str.G.Baritiu

    • sau

    • str.Mihai Eminescu- Calea Moților.

Foto: Arhiva Cluj24h.ro
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Restricția temporară de circulație va fi semnalizată prin indicatoare rutiere.

Rugăm participanții la trafic să circule cu prudență prin zonă și, dacă este posibil, să o evite folosind rute alternative, au transmis reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj