Cluj24h.ro

duminică, septembrie 19, 2021
AcasăDin Județ11 persoane reținute pentru trafic de droguri la Cluj.

11 persoane reținute pentru trafic de droguri la Cluj.


11 persoane reținute după ce polițiștii au efectuat percheziții la domiciliul unor persoane din Cluj-Napoca și alte 2 comune.

Ieri, 19 mai, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au efectuat 26 de percheziții domiciliare, în municipiul Cluj-Napoca şi în comunele Floreşti şi Baciu, județul Cluj, la locuințele a 12 persoane bănuite de trafic de droguri şi efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

Persoane reținute pentru trafic de droguri.

Din cercetări a reieșit că, din 2019 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi procurat, pus în vânzare, comercializat și deținut pentru consum propriu droguri de risc și substanțe psihoactive, în județele Cluj și Hunedoara.

11 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate magistraților, în vederea dispunerii măsurilor preventive.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 1 kg. de cannabis, aproximativ 200 de plicuri ce conțineau substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 16.620 de lei, 7.890 de euro, mai multe telefoane
mobile, o puşcă airsoft, grindere, bancnote rulate, cântare electronice şi ambalaje cu urme de substanţe.

Totodată, a fost depistat un bărbat urmărit, acesta fiind condamnat definitiv într-
o cauză privind comercializarea de substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv, la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani.

Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale.

11 persoane reținute în urma acțiunii la care au participat și polițiști ai brigăzilor de combatere a criminalității organizate Alba şi Mureş, precum și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

POPULARE