Așa circula pe DN1/E60 – prins de polițiști după imagini online.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

politist traficDN1/E60: Prins de polițiști după imagini online

La data de 16 august a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au vizualizat o serie de imagini apărute pe o platformă de socializare, cu privire la o persoană care se deplasa pe DN1-E60, din direcţia Floreşti spre Gilău, cu un autoturism în stare avansată de deteriorare şi fără a avea plăcuţele cu numărul de înmatriculare montate.

DN1/E60: Șofer depistat în Florești

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind efectuate. Astfel, la scurt timp, autoturismul a fost depistat pe strada Barajului, din localitatea Floreşti.

Poliţiştii au procedat la legitimarea conducătorului auto, un bărbat de 32 de ani, din comuna Căpusu Mare.

În urma verificărilor, s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere iar  autoturismul nefiind înmatriculat.

În cauză se efectuează verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea a unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj