Gabriela Szabo nu a avut voie să viziteze Sala Polivalentă

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

gabriela szaboMinistrul Tinererului si Sportului, Gabriela Szabo a fost astăzi, prezent la Cluj. Aceasta a vrut să viziteze lucrările de la Sala Polivalentă însă nu a avut voie.

În cadrul şedinţei de Consiliu Local, consilierul PSD, Ovidiu Chifor a ridicat această problemă:

„Astăzi a venit la Cluj ministrul Gabriela Szabo şi când a vrut să viziteze Sala Polivalentă, nu a primit acordul de a intra. Este normal aşa ceva? I s-a spus că nu poate intra pentru ca nu are hotărâre de Consiliu Local”, a spus Ovidiu Chifor.

Primarul, Emil Boc a declarat că nu a ştiut de vizita ministrului şi că trebuia să fie anunţat pentru că ar fi vrut să o însoţească pe Gabriela Szabo.

„Eu nu am fost anunţat că vine. Dacă eram anunţat, mergeam şi eu şi îi arătam şi îi spuneam totul despre investiţie. N-ar fi trebuit să ştiu că vine? Acum aud pentru prima dată în rest eu nu mă bag peste regulile constructorului pentru că sala nu a fost predată”, a spus Emil Boc.

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj