Trupul bărbatului din Cluj-Napoca, dispărut la sfârșitul lunii august a fost găsit în această dimineață în râul Someș.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

disparutTrupul bărbatului de 75 de ani din municipiul Cluj-Napoca, a fost găsit în această dimineață în râul Someș. Acesta a plecat de la domiciliu din data de 30.08.2016 şi nu s-a întors. 

În aceasta dimineata, Politia a fost sesizată cu privire la faptul ca, pe raul Somes, pe raza municipiului Cluj-Napoca, a fost observat cadavrul unui barbat. Politistii s-au deplasat si au efectuat cercetarea la fata locului.

Trupul barbatului a fost transportat la IML Cluj in vederea efectuarii necropsiei. În urma cercetarilor, a fost stabilită identitatea bărbatului în persoana numitului Cierghi Tiberiu, dat dispărut la data de 30 august a.c.
În cauza se continua cercetarile pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care a survenit decesul barbatului.
CIERGHI TIBERIU în vârstă de 75 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi plecat voluntar de la domiciliu, din 30 august a.c, şi nu s-a mai întors.

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj