Tișe propune premierea sportivului paralimpic clujean Alexandru Bologa după rezultatele de la Rio.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
bologa
Sursă foto: www.facebook.com/bologa.florinalexandru

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a inițiat un proiect de hotărâre ce va fi supus dezbaterii în prima şedinţă de consiliu judeţean şi care vizează premierea sportivului Alexandru Bologa, ca urmare a medaliei de bronz obținute de judokanul clujean la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro la sfârșitul săptămânii trecute.

Alexandru Bologa este primul judokan în totalitate nevăzător din România şi primul care s-a calificat la Jocurile Paralimpice. Originar din Cluj, Alexandru este în prezent student la Facultatea de Psihologie a Universităţii „Babeş-Bolyai” şi, în acelaşi timp, învaţă şi meseria de maseur în cadrul Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca, instituție de învățământ special aflată sub autoritatea Consiliului Județean. De altfel, Alexandru Bologa este absolvent al acestei prestigioase instituţii de învăţământ special a cărei adresabilitate acoperă mai bine de jumătate dintre județele țării.

„Am apreciat ca fiind mai mult decât necesar ca performanţa de excepţie a acestui sportiv clujean să fie recunoscută şi recompensată la adevărata ei valoare. Reuşita acestui cursant al Liceului nostru pentru deficienţi de vedere este una cu adevărat remarcabilă, ambiţia şi determinarea dovedite consacrându-l drept un adevărat exemplu, el reuşind să demonstreze faptul că, dacă motivaţia este puternică, dizabilitatea nu poate sta în calea performanţei, niciun obstacol nefiind de nedepăşit” a declarat președintele Consiliul Judeţean Cluj, domnul Alin Tișe.

Amintim în acest context faptul că, din delegația României de 12 persoane care participă în aceste zile la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro, fac parte mai mulți sportivi clujeni, printre aceştia numărându-se Dacian Makszin (tenis de masă) și frații Samuel și Naomi Ciorap (înot) – ambii absolvenți ai Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj