Poliţiştii clujeni au recuperat mai multe biciclete furate. Cum pot intra în posesia lor cei păgubiţi?

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

  FOTO BICICLETA 7Polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au recuperat mai multe biciclete sustrase de pe raza oraşului.

La data de 18 septembrie a.c., poliţiştii au identificat un bărbat, de 27 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de comiterea unui furt de bicicletă de pe raza municipiului. Totodată, aceștia au indisponibilizat alte 5 biciclete deţinute de către bărbat, a căror proveniență nu a putut-o justifica.

În fapt, în cursul lunii septembrie a.c., bărbatul ar fi sustras o bicicletă din curtea unui imobil de pe strada Arany Janos.

Poliţiştii au reuşit recuperarea bicicletei de la persoana identificată, precum şi a altor 5 biciclete susceptibile a proveni din comiterea unor astfel de fapte, care se aflau în posesia acesteia.

De asemenea, poliţiştii au recuperat alte două biciclete sustrase în perioada 19-20 septembrie a.c., de pe străzile Cernavodă şi Trotuş.

În cauze, poliţiştii desfășoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, precum și pentru stabilirea provenienței bicicletelor recuperate.

Pentru a preveni comiterea furturilor de biciclete, poliţiştii recomandă:

 Nu vă lăsaţi bicicleta neasigurată şi nesupravegheată! Furtul unei biciclete neasigurate se comite în timp foarte scurt;

 Folosiţi sisteme de asigurare a bicicletei cât mai solide, cu lacăt antifurt şi eventual, cu sistem de alarmare sonoră;

 Păstraţi actele de provenienţă ale bicicletei! În cazul în care vă va fi sustrasă, trebuie să le prezentaţi la poliţie şi vă ajută la recuperarea acesteia;

 Memoraţi însemne particulare ale bicicletei dumneavoastră (zgârieturi, lovituri, uzuri etc.). Vă va ajuta să o recunoaşteţi, când va fi recuperată de poliţişti!

Persoanele care îşi recunosc bicicleta sustrasă şi pot dovedi faptul că sunt proprietarii acesteia, sunt rugate să se adreseze poliţiştilor din cadrul Secţiei 1 Poliţie.

FOTO BICICLETA 4 FOTO BICICLETA 3

 

 

 

 

 

FOTO BICICLETA 2 FOTO BICICLETA 1

 

 

 

 

 

FOTO BICICLETA 6 FOTO BICICLETA 5

1 COMENTARIU

  1. Pacat ca nu politistii au fost cei care au prins hotul dar se lauda cu meritul lor deoarece varul meu a recunoscut bicicleta tatalui sau recent furat si asa a ajuns faptasul la politie

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj