Primarul din Floreşti a dat în mintea găinilor: „Să mai ciugulim şi noi”. De asta vrea bani europeni.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
horia sulea
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Am scris deja despre insistenţa cu care doreşte primarul comunei Floreşti să aceseze fonduri europene sub pretextul că va reabilita, din nou Căminul Cultural din Tăuţi. Asta după ce  a fost deja reabilitat, s-au cheltuit peste 80.000 de euro şi n-a trecut un an.

Se pare că primarul a dat-o în mintea găinilor. Spre şocul multora, primarul comunei Floreşti nu are nici un gram de jenă să răspundă la întrebările „De ce pentru Tăuţi? De ce pentru reabilitarea căminului când s-a făcut deja? Nu avem alte nevoi?” într-un mod cât se poate de halucinant: „Să mai ciugulim şi noi”. Da, acesta a fost răspunsul pe care primarul l-a dat în faţa mai multor persoane.

Surse apropiate instituţiei care au dorit să îşi păstreze anonimatul şi care au luat parte la discuţia ce a avut loc în interiorul Primăriei comunei Floreşti ne-au mărutrisit acest lucru şi susţin că primarul comunei insistă să depună cererea de finanţare pentru a obţine fonduri europene pentru reabilitarea Căminului Cultural din Tăuţi. Despre care am mai scris şi detalii găsiţi AICI şi AICI.

Mai mult, primarul a mai spus că nu îl interesează dacă îi va fi aprobat proiectul care este deja pe ordinea de zi pentru şedinţa de joi căci el oricum va realiza cererea de finanţare pentru ca „să mai ciugulim şi noi”. Nu ştim cine sunt „noi”, dar cu siguranţă nu „noi”, comunitatea. Mai ales că ştim deja faptul că reabilitarea trecută ce a costat peste 4 miliarde de lei vechi a fost făcută de colegul său de partid, ce se pare că are experienţă în fonduri europene şi încasarea lor.

În plus, primarul le-a explicat consilierilor în şedinţa pe comisii ce a avut loc astăzi, că doreşte ca prin această nouă reabilitare să realizeze spaţii de dormit şi săli de conferinţă în Tăuţi, respectiv Clădirea Căminului Cultural. Nici nu mai ştim dacă acel cămin cultural nu va deveni cumva un hotel. Acest lucru, nesiguranţa în ceea ce priveşte acest proiect, ce se doreşte a fi, ce va ajunge sau ce se va face acolo nu reprezintă decât o dovadă în plus că se doreşte accesarea de fonduri doar de dragul de a accesa şi nicidecum pentru ceva necesar. Asta în timp ce alţi primari de comune accesează fonduri europene pentru reabilitarea de drumuri, canalizare şi alte proiecte importante şi folositoare comunităţii.

Nu în ultimul rând, ni s-a confirmat deja că proiectul are toate şansele să treacă şi asta pentru că s-a întâmplat exact ceea ce am „prezis” şi anume, Consiliul Local Floreşti a jucat „Telefonul fără fir”.

Cât despre …. „ciugulit”, în comună există o fermă de pui 🙂

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj