Deputatul Steluţa Cătăniciu a părăsit PNL. Pleacă în partidul lui Tăriceanu

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

cataniciuDeputatul clujean, Steluţa Cătăniciu (PNL) şi-a depus demisia din Partidul Naţional Liberal şi se va alătura Partidului Liberal Reformator.

La congresul PNL ce a vut loc la sfârşitul lunii iunie, deputatul clujean declarase că este împotriva fuziunii PDL-PNL, astfel că acum a decis să părăsească oficial PNL.

Acest lucru a fost confirmat de către  preşedintele interimar al PNL Cluj, vicepreşedintele PNL Marius Nicoară care a declarat pentru ziuadecj.realitatea.net că: „Într-adevăr, Steluţa Cătăniciu şi-a depus astăzi demisia din partid. Am avut o discuţie cu dânsa şi categoric e o pierdere pentru noi. Ea a plecat din PDL şi a venit la noi pentru că n-a fost mulţumită în acel partid şi această fuziune, în urmă căreia ar fi redevenit colegă de partid cu cei de acolo a fost de nedigerat pentru dânsa. Repet, e pierdere pentru noi, dar asta e, viaţa merge mai departe”.

Steluţa Cătăniciu nu este singurul politician care îşi părăseşte partidul deşi a fost votat de cetăţeni să ocupe o funcţie ca membru al partidului din care au plecat. În aceea situaţie se află şi Adrian Gurzău, Ioan Moldovan şi Vicenţiu Irimie.

Sursă foto: www.facebook.com

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj