[Foto& Video] S-a deschis ştrandul SUN. Norii şi apa rece din bazine i-au împins pe clujeni spre case

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

strand 6Astăzi, ştrandul SUN şi-a deschis porţile, iar spre bucuria tuturor, intrarea a fost gratuită. Foarte mulţi clujeni au ales să îşi petreacă această zi la ştrand. Spre orele amiezii însă, când norii şi-au făcut apariţia şi „ameninţau” cu ploaia, clujenii au ales să se îndrepte spre case. Aceştia s-au plâns de altfel şi de apa mult prea rece din bazine.

Cu toate că de această dată românii au avut o mini-vacanţă de Rusalii şi foarte multe persoane au ales să părăsească oraşul, deshiderea ştrandului SUN a adunat destul de mulţi clujeni. La fel ca în anii trecuţi, cei prezenţi sunt nemulţumiţi de temperatura apei care, pe mulţi îi ţine departe de bazine. Copiii însă, nu s-au sfiit să intre în bazin şi să se bălăcească. De acestă dată au fost amplasate 2 noi bazine gonflabile pentru copii de până în 5 ani şi în care apa a fost mult mai caldă.

Spre orele amiezii norii şi-au făcut apariţia aşa că din teama că ploaia se apropie, oamenii au început să părăsească ştrandul, însă nu toţi s-au temut de acest lucru.

Conform reprezentanţilor Primăriei Cluj-Napoca, suprafaţa plajei a fost extinsă cu 60% şi au fost achiziţionate mai multe şezlonguri. Dacă anul trecut erau 30, în prezent sunt 120 de şezlonguri. De-a lungul bazei de agrement a fost realizată şi o pistă pentru alergare pentru a cei care vor să practice joggingul.

strand 5 strand 4

Aspectul ştrandului a fost îmbunătăţit prin plantarea de arbuşti decorativi şi gazon, iar parcarea din afara acestuia a fost amenajată (capacitatea de 150 de locuri de parcare).

Practic s-au făcut mai multe îmbunătăţiri în valoare de 250.000 de lei, iar preţurile pentru intrare şi alte activităţi de agrement au fost micşorate comparativ cu anii trecuţi.

strand sun

 

strand 3 strand 2

strand 1 strand

strandm 9 strand 13

strand 12 strand 10

strand 9 strand 8

strand 11 strand 7

 

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj