34 de sancţiuni şi 4 permise reţinute de poliţiştii clujeni într-o acţiune privind transporturile rutiere de mărfuri şi persoane.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Actiune transport rutier 04.03_5Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj desfășoară, în perioada 4-6 martie a.c., acţiuni în sistem integrat pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică pe raza judeţului și combaterea ilegalităților în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri și persoane.

În 4 martie a.c., poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au desfăşurat o acţiune pe linia respectării legislaţiei privind desfăşurarea activităţii de transport rutier de mărfuri și persoane pe principalele sectoare de drum național din județul Cluj.

Au fost instituite filtre rutiere în care au fost verificate 150 de autovehicule de transport mărfuri sau persoane, iar pentru neregulile constatate polițiștii au fost nevoiți să aplice 34 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 19.000 lei.

Actiune transport rutier 04.03_4 Actiune transport rutier 04.03_3 Actiune transport rutier 04.03_2 Actiune transport rutier 04.03_1

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 4 permise de conducere.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj