30 de bunici fericiţi. S-au bucurat de o masă caldă specială.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

BuniciFericiti01630 de seniori s-au bucurat de o masă festivă, încărcată cu bunătăți, și au întreținut oatmosferă demnă de sărbătoare, miercuri,  22 aprilie,  la pensiunea  La Mesteceni, dinlocalitatea Sălicea.

Conceput  sub  numele  de  „Bunici  fericiți”,  evenimentul  a  fost organizat  de  proprietara pensiunii,  Ioana Oprea,  în  colaborare  cu Asociația  Magic  People.  La  pregătirile  pentru această ocazie, a luat parte și Tudor Marcu, participantul clujean de la cea de-a 4-a ediție aconcursului Masterchef, care, împreună cu organizatorii, a pregătit invitaților o masă festivă, încărcată cu preparate alese.

Invitații au primit cu entuziasm surpriza pregătită și, în schimb, au întreținut o atmosferă de sărbătoare: au dansat, au cântat la vioară și au pus în scenă o scurtă piesă de teatru, pregătită în prealabil.

BuniciFericiti187Pe lângă prânzul oferit de ccei 30 de seniori au avut ocazia să parcurgă unul dintre traseele  pădurii Făget: Broscuța Albă, îndrumați de reprezentanții Asociației Magic People: Dan Ciulea și Cristian Gog.

Întrebat care a fost criteriul de selecție al invitaților pentru acest eveniment,  Dan Ciulea a menționat că aceștia au fost aleși în funcție de implicarea lor în activitățile Asociației Magic.

Pregătim deverse activităţi prin intermediul cărora îşi pot  petrece timpul  liber: jocuri sociale, activități culturale interactive: ca exemplu trupa de teatru și multe altele de acest  gen.  Invitația  la masă  este  doar  un  bonus,  prin  care  ne  dorim  să  le  arătăm că implicarea lor nu este  trecută cu vederea și,  în  același  timp, este răsplătită.  Acest  lucru, desigur, din dorința de a-i stimula să se implice în continuare.”

”Am  rămas  plăcut  surprinsă  de  pofta  lor  de  viață  și  de entuziasmul  debordant.  Mi-au transmis fericirea și  mulțumirea lor și  nu pot  să spun decât  că îmi doresc să reușesc să organizez acest eveniment și la anul.”, a declarat proprietara pensiunii La Mesteceni, Ioana Oprea.

BuniciFericiti014„Bunici Fericiți” se înscrie în seria evenimentelor organizate în cadrul proiectului ”Nepoți de Crăciun”,  conceput  de asociația  Magic  People. „Nepoți  de  Crăciun”  este un  proiect  de voluntariat  care  își  dorește  să  ajute  clujenii  în vârstă  să  intre  în  atmosfera  de  basm  a sărbatorilor de iarnă, chiar dacă nu au norocul să fie înconjurați de familie.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj