3 bărbaţi urmăriţi naţional şi internaţional au fost depistaţi la Cluj.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

politiaTrei bărbaţi, urmăriţi naţional şi internaţional, au fost identificaţi de către poliţiştii clujeni în urma unei acţiuni organizate pe raza judeţului Cluj.

La data de 22 aprilie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au acţionat pentru depistarea persoanelor pe numele cărora au fost emise mandate naţionale sau europene de arestare ori de executare a unor pedepse privative de libertate, precum şi pentru identificarea persoanelor care se sustrag urmării penale sau sunt dispărute.

Poliţiştii au preluat de pe aeroportul clujean un bărbat, de 32 de ani, din judeţul Mures, urmărit naţional şi internaţional. Pe numele acestuia era emis un mandat european de arestare de către autorităţile spaniole, pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

În jurul orei 09:30, polițiștii au pus în executare un mandat emis pe numele unui bărbat, de 35 de ani, din Apahida. Acesta a fost condamnat la 1 an şi 6 luni deînchisoare pentru pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei.

De asemenea, a fost identificat un bărbat, de 50 de ani, din Floreşti, dat în urmărire pentru a executa 1 an şi 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Condamnaţii au fost încarceraţi în Penitenciarul Gherla, iar bărbatul dat în urmărire internaţională a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei în vederea confirmării mandatului european de arestare.

Poliţiştii clujeni continuă acţiunile de acest gen pentru a menţine liniştea şi siguranţa comunităţii clujene.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj