28 septembrie – a doua ediție a Trascău Trail Run powered by Porsche Engineering

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

remetea 1La Rimetea va avea loc, pe 28 septembrie, a doua ediție a concursului de alergare montană Trascău Trail Run. Competiția se va desfășura pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Transilvania, într-un peisaj de poveste și cu semnificație istorică. Piatra Secuiului, Cetatea Colțești cu donjonul secular și pădurile de foioase ce îmbracă muntele Ardașcheia sunt numai câteva din surprizele pregătite.

Anul acesta concursul este dedicat atât alergătorilor experimentați, cât și celor ce doresc să încerce muntele cu degetul. Competiția are trei probe: un semimaraton de 23 km, un cros de aproximativ 8 km și o distractive probă Family de 2.5 km pentru copii și părinți.

Traseele se desfășoară pe drumuri publice, poteci montane marcate și nemarcate și drumuri forestiere, toate fiind marcate de către organizatori în vederea competiției. Startul și Finishul vor fi în satul Rimetea, județul Alba.

Înscrierea se face până în 7 septembrie, pe site-ul evenimentului, în secțiunea de înscriere (https://trascautrailrun.ro/inscrie-te/) prin achitarea taxei de participare.
Vor fi premiați primii cinci concurenți clasați de la categoria OPEN la proba de semimaraton și cros, la fiecare categorie (Feminin și Masculin) astfel:

remetea

La proba Family vor fi premiați primii trei copii din fiecare categorie de vârstă cu premii în produse.
Evenimentul este organizat de Asociația Green & Wild, Primăria Rimetea și Serviciul Public Județean Salvamont Alba.
Programul competiției:

Vineri, 27 septembrie
Sosire la tabăra de bază din Rimetea
Ridicare kit-uri de concurs
Ședință tehnică la 20:00
Pasta Party & Foc de tabără

Sâmbătă, 28 septembrie
06:00 – 08:00 – Ridicare kit-uri de concurs
08:30 – Ședință tehnică
09:00 – START SEMIMARATON
09:30 – START CROS
10:00 – 14:00 – Jocuri pentru copii
14:00 – START FAMILY
14:30 – 16:00 – Gulyas Party
16:00 – 17:00  Premiere și Tombolă cu premii

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj