marți, decembrie 5, 2023

WINEUP® FAIR IN TRANSYLVANIA reunește la Cluj cele mai bune vinuri și nume recunoscute la nivel național și internațional.

Criolipoliză

Din Septembrie te bucuri de servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute! În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință. Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri.

WineUP BannerÎn perioada 26-29 martie 2015 va avea loc prima ediţie WINEUP® FAIR IN TRANSYLVANIA, un eveniment care deschide noi porți către lumea fascinantă a vinului, aducând cultura vinului mai aproape de profesioniști, pasionați și consumatori.

 “OAMENI. VINURI. PASIUNE. ELEGANȚĂ. PROFESIONALISM.“

Structurat în mai multe secțiuni WINEUP® FAIR IN TRANSYLVANIA răspunde cerințelor tuturor vizitatorilor fiind conceput ca o platforma integrată și interactivă de promovare, comunicare și educare

În clădirea Casinoului din Parcul Central Cluj-Napoca, vizitatorii pot să deguste vinurile celor mai buni producători din Romania: Davino, Corcova Roy & Damboviceanu, Petro Vaselo, Avincis, Nachbil, Liliac, Oprișor, Crama Gîrboiu, Gramma, Vinca, Crama Rătești, Crama La Salina, Villa Vinea; dar și vinuri aparținând Gitana Winery din Republica Moldova sau selecția internațională a importatorului Happy Wines.

WINEUP® FAIR IN TRANSYLVANIA “O AVENTURĂ CULTURALĂ”

Una dintre preocupările constante ale organizatorilor o constituie educarea și atragerea publicului larg mai aproape de cultura vinului și cea gastronomică; astfel, pe parcursul zilelor de desfășurare a târgului se vor organiza cursuri și masterclass-uri, diverse ateliere de comunicare si evenimente conexe.

WINEUP® MASTERCLASS a doua secțiune a targului se va desfășura în Restaurantul Chios și aduce în atenția publicului selecții de șampanie și vinuri, prezentate de nume recunoscute la nivel internațional și național:

Martina Illek – Brand Ambasador Moet & Hennesy vă invită să intrați în lumea șampaniei cu “Moet & Chandon The Worlds most loved Champagne”, degustare de: Moet Brut Imperial, Moet Rose Imperial, Moet Nectar Imperial, Moet Vintage Blanc, Moet Vintage Rose.

Caroline Gilby – Master of Wine UK, care in ultimii ani a studiat îndeaproape vinurile Europei de est și implicit ale Romaniei prezintă “The New Face of Romanian Wine and its place in the World of Wine”, vinurile degustate reprezentând selecția ei de vinuri preferate din România

Luca Maroni: autorul “Anuarului celor mai bune vinuri Italiene”, prezintă metoda proprie de degustare împreună cu o selecție de vinuri italiene “Piacevolezza del vino”. Anul trecut împreună cu Marius Iosif, asistentul său, au prezentat prima ediție a Anuarulului celor mai bune vinuri românești.

Valeriu Cotea , Profesor doctor la USAMV Iași și Președinte al Comisiei de Oenologie OIV  aduce în atenția asistenței tehnologiile de obținere a vinurilor speciale “De la tehnologii speciale la vinuri speciale” degustând vinuri de desert, vinurile de Porto, Sherry si Marsala

Kormos Zoltan pasionat de vinuri, are nivelul 3 WSET si e la un examen distanțăde nivelul Diploma WSET va clarifica concepte ca : perlant, petiant, spumos, spumant, frizante, șampanie, prossecco, cava, sekt într-o degustare comparativă “Incursiune in lumea vinurilor efervescente”

Ioana Bidian Micu fondatoarea Artvinium, organizator Wine Up Fair in Transylvania, având 15 ani de experiență în domeniul viti-vinicol, prezintă “Vinurile Transilvaniei “,  o incursiune în istoria , tradițiile, soiurile și aromele Transilvaniei.

RS_wineup-7689WINEUP® FAIR FOR YOUTH, cursurile de inițiere în degustarea, servirea și asocierea culinară a vinului, manifestări care sunt înscrise în proiectul  in Cluj-Napoca 2015 European Youth Capital se desfasoara la City Plaza sala Veneția, participanții având posibilitatea să se familiarizeze și să deguste vinuri din selecția Wine Up.

WINEUP® WORKSHOP în colaborare cu Asociația Ciorchin inițiază ateliere defotografie de produs cu temele: “3 sticle in 3 povești” ,“Vin și preparate culinare”, susținute de către Radu Sălcudean.

WINEUP® IN THE CITY, cum gastronomia nu putea să lipsească din acest eveniment, serile îmbină gastronomia și vinul în restaurantele partenere:

Restaurantul Via: Cină Gastronomică Moet prezentată de către Martina Illek

Bistro Corso: cină bistrologică cu Vinurile Transilvaniei

Camino – Bring your own Bottle

Crush Bar – selecția Wine Up, degustare și bufet tradițional

Crama La Salina, singura  cramă din județul Cluj își deschide porțile într-un cadru festiv la restaurantul Sarea în Bucate,Turda.

City Plaza, restaurantul Marco Polo cină gastronomică

Într-un centru cultural cu tradiție în Romania, cultura vinului iși găsește ușor locul în orașul Cluj-Napoca alături de multiplele forme de artă promovate în festivaluri cu renume.

Vă invităm la WINEUP® FAIR IN TRANSYLVANIA din 27-29.03, de la 10.00 la 19.00,  să participați la un eveniment care creează tradiție și care va fi organizat anual la cele mai înalte standarde și tendințe internaționale.

Vrem împreună, să punem Clujul pe harta târgurilor internaționale de vin.

Pentru mai multe detalii vă invităm sa ne vizitați pe www.wineup.ro, sau să ne contactați pe email office@wineup.ro

Articole Noi