Florești, prima comună din județul Cluj ce permite plata online a impozitelor

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
floresti
Foto:Arhiva Cluj24h.ro

Primăria Florești este, începând de luni, prima comună din județul Cluj care acceptă plata taxelor și impozitelor online, prin portalul securizat și autorizat ghiseul.ro, aplicație furnizată de Sistemul Național Electronic de Plată Online. 

Este permisă plată fără autentificare, pentru:

Impozitul pe clădiri de la persoane fizice

Impozitul pe terenuri de la persoane fizice

Impozitul pe mijloacele de transport deținute de persoane fizice

Taxe și tarife pentru eliberarea de licențe și autorizații de funcționare

Venituri din amenzi și alte sancțiuni aplicate de către alte instituții de specialitate

După obținerea acordurilor de la instituțiile statului cu prerogative în securitatea informațiilor cu caracter personal și în transmisia de date, seva accepta și plata direct, cu autentificare prin CNP.

„Este o măsură care vine în sprijinul cetățeanului, plata online, prin cardcard bancar,  fiind uneori mai convenabilă și mai rapidă decât un drum la primărie. Deocamdată contribuabilul trebuie să știe exact suma de plată, lucru care, în cazul impozitelor, se poate afla printr-un telefon sau mail trimis la Primărie. În cel mai scurt timp, după obținerea acordurilor,plata se va putea face pe bază de CNP”, a declarat primarului comunei Florești.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj