UPDATE [Video] Baciu: Și-a găsit parcarea ocupată așa că a distrus cel puțin două mașini. Bărbatul a fost condus la secția de poliție.

Sursa imagini:www.facebook.com - Comuna Baciu, judeţul Cluj - grup liber

Sursa imagini:www.facebook.com – Comuna Baciu, judeţul Cluj – grup liber

Câțiva locuitori de pe o stradă din comuna Baciu au suprins noaptea trecută un bărbat care a distrus cel puțin două mașini, nervos fiind ca la sosirea  sa acasă și-ar fi găsit parcarea ocupată. Deranjați fiind în toiul nopții de gălăgia făcută de șoferul nervos, unii dintre vecini au filmat incidentul și l-au făcut public pe o rețea de socializare.

UPDATE: Unul dintre martorii incidentului din noaptea trecuta a transmis publicației Cluj24h.ro fotografii realizate după accident respectiv, astăzi. 

Eu am chemat politia. Dupa 30 de min a ajuns un echipaj. Dupa lungi discutii si povesti unul dintre cei doi politai i-a parcat masina dupa care l-a insotit la sectie. Proprietarul masinii lovite sau mai exact prorietarii ambelor masini pana la ora 14 cand am plecat eu nu au venit la masini”, a relatat martorul.

masina lovita 1 masina lovita 2Imaginile au fost postate pe un grup de pe facebook “Tamponari Cluj-Napoca#AN” de unde a fost repede răspândit și pe grupurile de discuții dedicate comunei Baciu.

În imagini se poate observa cum un sofer al unei mașini de culoare închisă distruge o altă mașina care se afla parcată într-o parcare. Acesta lovește cu mașina proprie, mașina din parcare încercând să parcheze în locul despre care se bănuiește tamponarică ar fi al său. După ce a lovit mașina de mai multe ori și cel mai probabil aceasta a lovit o altă mașină ricoșând, șoferul coboară din mașină și începe să strige în speranța că proprietarul mașinii din parcare va coborî.

Imaginile postate în mediul online au strâns deja comenatarii iar din discuții se pare că întâmplarea a avut loc ieri noapte.  Cei care comenteaza aduc critici la adresa șoferului nervos a cărui reacție a fost una deplasată.

baciu“Atunci cand iti gasesti parcarea ocupata si apelezi la distrugere … nu stiu cine e individul dar tinand cont de faptul ca erau destule locuri libere (chiar daca e parcarea lui) putea parca in alt loc sau ideal era sa sune la politie/ridicari nu sa loveasca 2 masini plus a lui 😅
Bravo mai 👏🏻 daca ar proceda toata lumea la fel nu stiu unde s-ar ajunge…
P.S. In video da cu spatele de mai multe ori lovind masina gri intentionat pt ca i s-a ocupat locul de parcare, totodata masina gri o loveste pe cea albastra, plus claxoane etc…”, povestesteste una dintre persoanele care a distribuit pe un grup.

Sursa imagini: www.facebook.com

Comuna Baciu, judeţul Cluj – grup liber

Locuiesc in Baciu.