Gábor Tompa nominalizat la premiul UNITER pentru cea mai bună regie!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

velencei_kalmar_prb_bi-0166Uniunea Teatrală Română (UNITER) a anunțat vineri, 22 februarie, nominalizările la premiile UNITER pentru anul 2018.

Juriul de selecție a fost alcătuit din criticii de teatru Monica Andronescu, Oana Borș și Mircea Morariu. Aceștia l-au nominalizat pe Gábor Tompa la premiul pentru cea mai bună regie a spectacolului Neguțătorul din Veneția de William Shakespeare.

Lista întreagă a nominalizațiilor poate fi accesată pe site-ul UNITER. Spectacolul Neguțătorul din Veneția se joacă astăzi, 22 februarie, ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Maghiar de Stat Cluj. Următoarele reprezentații sunt programate pe 8 și 22 martie, respectiv 6 și 19 aprilie.

Bilete pot fi achiziționate zilnic, între 10.00-14.00, de la Casa de bilete a Teatrului și online de pe site-ul www.biletmaster.ro .

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj