Tise îi cere Prefectului să oprească un proces din instanță și vine cu amenințări puerile.

Președintele Consiliului Județean Cluj insistă pe problema suprafeței de teren pe care ministerul agriculturii ar fi cerut-o “abuziv” și îi somează public pe Prefectul, Gheorghe Vușcan și pe ministrul agriculturii, Petre Daea să oprească procesul din instanță deschis de Direcția Agricolă. 

Mai mult, Președintele Consiliului Județean Cluj vine cu amenințări puerile spunând că întreaga conducere executivă-politică a Consiliului Județean Cluj nu va mai participa la nicio acțiune a Prefecturii Cluj până când nu va fi oprit procesul de revendicare.

alin tise facebookSomație publică pentru prefectul PSD Gheorghe Vușcan și ministrul agriculturii Petre Daea

Vă solicităm să interveniți în regim de maximă urgență și să opriți procesul prin care Direcția Agricolă dorește să fure terenul de 12.000 mp care astăzi este în proprietatea județului Cluj și în administrarea Aeroportului clujean.

Prin proces se dorește preluarea acestui teren de către statul român prin Ministerul Agriculturii și darea lui în administrarea Direcției Agricole a Județului Cluj. Guvernul PSD poate soluționa problema de inventar pe cale administrativă și nu pe calea unei acțiuni în revendicare care va duce la pierderea terenului și a platformei pentru aeronave de către județul Cluj

Conducerea executivă-politică a Consiliului Județean Cluj va solicita săptămânal prin somație publică și nu va mai participa la nicio acțiune a Prefecturii Cluj până când nu va fi oprit procesul de revendicare prin care se dorește preluarea abuzivă a terenului Aeroportului, se arată în comunicatul transmis.

somatie tise somatie tise 1