JUNIOR SUMMER MEDSCHOOL 2017

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

afis jsm 2017Joi, 20 iulie 2017, în Campusul studenţesc Haşdeu, ora 17:00 , se dă startul „JUNIOR SUMMER MEDSCHOOL 2017”, un proiect care se desfăşoară în perioada 20 iulie – 2 august 2017 la care participă elevi din România, absolvenţi ai claselor a XI-a ce doresc să „experimenteze” viaţa de student în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

PROGRAMUL:

20 IULIE, ziua cea mai emoționantă în care facem cunoștință cu participanții și îi pregătim printr-un instructaj de început, pentru două săptămâni de neuitat.

21 IULIE, Festivitatea de Deschidere a proiectului începând cu ora 10:00, în Amfiteatrul “Aleman”, strada Victor Babeş, nr. 6.

PRIMUL WEEKEND PETRECUT ÎN CLUJ-NAPOCA, 21-23 IULIE, participanții vor lua parte la așa numitul „botez”, o modalitate de a-i iniția în studenție și de a-i integra în echipa Junior Summer MedSchool 2017. Ulterior se vor desfăşura training-uri în care vor învăţa să măsoare glicemia şi tensiunea arterială, vizite ale diverselor atracții turistice ale orașului și o mulțime de activități de socializare și cunoaștere.

24–27 IULIE, participanții vor învăța ce înseamnă a fi student la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”. Vor lua parte la cursuri și lucrări practice, familiarizându-se cu materiile și laboratoarele. După orele petrecute în băncile universității, „studenții” se vor relaxa făcând o plimbare la Muzeul de farmacie, vor învăța să acorde primul ajutor și își vor exersa creativitatea și talentul la Quiz-night și la diferitele petreceri tematice.

29-30 IULIE, sunt zilele de studiu premergătoare sesiunii, zile încheiate cu jocuri și activități desfășurate pentru a-i relaxa pe participanți înainte de începerea examinărilor.

31 IULIE–1 AUGUST, vor fi zilele în care atenția și cunoștințele acumulate în timpul cursurilor și lucrărilor practice ale absolvenților de clasa a XI-a, deveniți acum „studenți”, vor fi testate.

1 AUGUST -seara- sfârșitul acestei sesiuni dar și finalul unei experiențe mai mult decât frumoase în cadrul Junior Summer MedSchool 2017 vor fi marcate cu ajutorul unui Goodbye Party.

2 AUGUST, orele 10:00, va avea loc festivitatea de închidere a Junior Summer MedSchool 2017

__________________________________________________________________

JUNIOR SUMMER MEDSCHOOL este un proiect educațional pentru tineret, implementat de Organizaţiile Studenţilor din Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca:

 Organizația Studenților Farmaciști – OSF

 Organizația Studenților Mediciniști – OSM

 Organizația Studenților Stomatologi – OSS

Proiectul a fost iniţiat de Organizaţia Studenţilor din Universitatea “Babeş – Bolyai” (OSUBB), în anul 2008. În 2013 am hotărât să-l introducem şi în cadrul universităţii noastre, sub egida proiectului naţional pornit de Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR), “Universităţi de Vară pentru Elevi” (UVE).

Scopul principal al acestui proiect este de a ajuta elevii să aleagă conștient și informat facultatea pe care o vor urma. Astfel, ei se vor familiariza cu metodele de predare, luând parte la cursuri și laboratoare și vor trăi pe pielea lor emoţiile unei sesiuni de examene.

Totodată, liceenii vor avea ocazia să descopere atmosfera din cămine, învățatul la bibliotecă, viața socială; pe scurt tot ce înseamnă a fi student în Cluj- Napoca.

Pe lângă programul de educație formală oferită, se urmărește crearea unei laturi de educație non-formală, prin intermediul următoarelor activități: dezbateri, trening-uri, prelegeri, activități de socializare, discuții pe teme educaționale etc.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj