Noua Lege a asociațiilor de propietari intră în vigoare din 28 septembrie 2018. Află detalii

Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Primăria Cluj-Napoca recomandă administratorilor asociațiilor de propietari din municipiu ca până la sfârșitul lunii noiembrie 2018, să depună prin registratură „Formularul de actualizare a bazei de date” privind conducerea asociației de proprietari, conform noilor prevederi legale în vigoare.

Formularul poate fi descărcat și de pe siteul instituției, la rubrica Locuire-Locuințe- Asociații de proprietari sau poate fi depus on-line, prin intermediul funcționarului virtual Antonia – https://www.e-primariaclujnapoca.ro/registratura/cereri/

Precizăm faptul că începând cu data de 28 septembrie 2018, intră în vigoare noua lege a asociațiilor de proprietari, Legea nr. 196/2018 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari și administrarea condominiilor. Prin urmare, începând cu aceeași dată, vechea lege, Legea nr. 230/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari, cu modificările și completările ulterioare, precum și H.G. nr. 1588/2007 pentru aplicarea Normelor de aplicare a Legii nr. 230/2007 vor fi abrogate.