În plină campanie care promovează familia, Primăria evacuează o familie cu nouă copii dintre care patru cu handicap.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

copil evacuatÎn plină campanie pentru promovarea familiei, cu puțin timp înainte ca românii să voteze la un referendum, Primăria Cluj-Napoca scoate o familie cu nouă copii în stradă.

O familie cu nouă copii a fost evacuată dintr-o locuință de pe strada Meșterul Manole în cursul acestei dimineți. Se pare că patru dintre copii sunt cu nevoi speciale, unul dintre aceștia este imobilizat într-un scaun cu rotile iar familia nu are unde sa meargă cu ei.

La fata locului conform imaginilor răspândite pe rețelele de socializare,  sunt prezenți mai mulți jandarmi și reprezentanți ai Poliției Locale care au scos familia din casă dar și reprezentati ai Asistenței Sociale iar în curte sunt prezenți și vecini revoltați de situație.

„Domnule Boc, să îți fie rușine ai dovedit că nu ai suflet. Așa a fost și cu Apostu când ne-a scos afară din case (n.red. cei evacuați de pe Coastei în mandatul lui Sorin Apostu) dar văd că continuă evacuările. Am crezut că noi am fost ultimele victime. Oferă omului o alternativă, te scot de aici și îți dau altceva unde să mergi cu copiii nu sub cerul liber. Lasă pe ei să scoată copilul cu căruțul pe cancerul asta!( n.red. pe reprezentanții instituțiilor prezente pentru că a fost scoasă afară din casă si o fetitță imobilizată în scaunul cu rotile). Nu mai pune mâna pe căruț! Oameni fără inimă, pe ei nu-i interesează, copiii lor au unde să pună capul jos, ai nostri nu au unde”, spunea una dintre femeile aflate la fața locului.

evacuareUn alt barbat adaugă că „aici fiecare își face jobul dar într-o țară civilizată nu se scoate afară din casă un copil handicapat!”.

Contactată telefonic, Iulia Perșa, reprezentant al biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca a declarat pentru Cluj24h.ro că este vorba despre un caz în care familia a ocupat în mod abuziv din anul 2015 imobilul din care a fost evacuată astfel că Primăria in urma unei acțiuni în instanță a procedat la evacuarea familiei după cum s-a stabilit în urma unei sentințe din 2016.

Având în vedere că familia în cauză nu a depus niciun dosar prin care să solicite sprijin respectiv o locuință socială aceasta nu are unde să meargă cu cei nouă copii și se tem că aceștia vor fi luat de către reprezentanții Direcției pentru protecția Copilului.

Locuitorii au început un protest spontan la fața locului cu mesaje notate pe foi.

Sursă imagini:www.facebook.com/CasiSocialeACUM

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj