Intrările în Dej vor fi supravegheate video

supraveghereConsiliul Local Dej a luat în ultima şedinţă decizia ca intrările în Municipiul Dej să fie supravegheate video, iar parcările vor fi cu plată.  

Mai exact, consilierii au aprobat în ultima şedinţă alocarea sumei de 90.000 lei pentru amplasarea unor camere de luat vederi în Municipiul Dej pentru a spori siguranţa cetăţenilor. De altfel, acest lucru a fost solicitat de către poliţişti în repetate rânduri, scrie dejeanul.ro.

Primarul Costan Morar a declarat pentru Dejeanul.ro că până la sfârşitul acestui an, toate intrările în Dej vor fi supravegheate video, urmând ca în timp, aria de supraveghere video să se extindă şi la principalele intersecţii din oraş. Astfel, vor fi montate camere de supraveghere a traficului, de calitate înaltaă a imaginilor, la intrarea în Dej de pe strada Baia Mare, Bistriţei, Vâlcele, Somcutului şi dinspre Jichis.

Conform hotărârii aprobate, preţul unei astfel de camere se ridică la suma de 1000 de euro, imaginile înregistrate fiind salvate într-un centru de supraveghere ce va fi amenajat în cadrul Poliţiei Locale Dej. Tot din această sumă, consilierii au decis să achiziţioneze şi aparatele necesare pentru parcările ce vor deveni cu plată.

Sursă foto: www.dejeanul.ro