Încă un medic se alătură rubricii „Ce să fac, doctore?”. Află detalii din prezentare.

livia marian

Dr. Livia Marian | Medic specialist medicină de familie | Medisprof

Din aceasta saptamana, doamna doctor Livia Marian isi aduce contributia la nou rubrica pe medicina a publicatiei Cluj24h.ro. Rubrica „Ce sa fac, doctore?” isi propune sa aduca mai multi medici care sa scrie articole pe diferite ramuri ale medicinei pentru ca cititorii sa fie informati corect de la specialisti. Mai jos puteti citi o prezentare a doamnei doctor Livia Marian. 

Sunt medic specialist in specialitatea Medicina de Familie si medic rezident in specialitatea Pediatrie  si momentan fac a doua specialitate Pediatrie. Cred cu tarie in vocatia mea si  in compasiunea fata de oameni  si mai cred ca, dincolo de puterea si de stiinta noastra , a oamenilor, este  puterea Lui Dumnezeu. Ma ocup in special de copilasi, dar fiind medic de familie activitatea mea se extinde, ocupandu-ma si de adulti (parinti si bunici) si gravide.

Asigur asistenta medicala  profilactica (de prevenire a bolilor) si curativa (tratarea bolilor) pentru intreaga familie avand cu pacientii mei o relatie bazata pe: profesionalism, comunicare si in special prietenie.

Consider ca, fiind medicul de prim contact al pacientilor, cunoscandu-le fiecaruia in parte foarte bine istoricul medical si nu numai, datoria mea este sa privesc organismul in toata integritatea lui, ceea ce ma responsabilizeaza foarte mult.

Am studiat facultatea de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu”din Cluj In perioada rezidentiatului , pe specialitatea Medicina de Familie, mi-am desfasurat activitatea in :

Clinica pediatrie II, Cluj Napoca

Intitutul Regional de Gastroenterologie si Hepatologie, Cluj Napoca

Clinica de Neurologie, Cluj Napoca

Centru de Diabet si Boli de Nutritie, Cluj Napoca

Clinica de Dematologie si Veneologie  ,Cluj Napoca

Din anul 2010 fac parte din minunatul colectiv de profesionisti in domeniul medical de la Clinica Medisprof.

Am decis sa sriu aceste articole pentru a va oferi informatie medicala corecta  si pentu a va oferi ajutorul meu in problemele legate de sanatatea tuturor membrilor familiei dumneavoastra.

Va recomand in calitate de medic si de parinte atat pentru dumneavoastra cat si pentru copilasii dumneavoastra sa” filtrati “ cu mare atentie informatiile si sfaturile pe care le  obtineti, in special cele prin intermediul internetului, care in ultima vreme au luat amploare si sa va ghidati dupa sfatul medicilor in rezolvarea problemelor de sanatate.

As dori sa inchei printr-un citat care imi place ft mult „Sănătatea este o comoară, pe care puţini ştiu să o preţuiască, deşi aproape toţi se nasc cu ea.”(Hipocrate), dorindu-va sa aveti grija de sanatatea dumneavoastra.

Dr. Livia Marian | Medic specialist medicină de familie.Medic rezident pediatrie | Medisprof