Floreşti: Puntea din Colonia de Sub Deal ajunge pe masa consilierilor locali

CL Floresti„Vestita” punte din comuna Floreşti, zona Colonia de Sub Deal ajunge pe masa consilierilor locali. Locuitorii din zonă se plâng de vreme bună că din aceasta lipsesc scânduri şi abia mai trec peste această punte, însă până acum n-au primit nimic mai mult din partea Primăriei Floreşti decât un peticit din când în când.

De data aceasta consilierul PSD, Maja Ioan a depus un referat ce urmează să intre pe ordinea de zi a următoarei şedinţe în care cere repararea punţii precum şi iluminarea ei.

„În prezent starea acestei punţi prezintă un grad mare de deteriorare. Elemente din lemn de brad rupte, fisurate, neprinse în şuruburi şi total nehidrofugate, ancore rupte, nesudate sau sudate necorespunzător, elemente din lemn de diferite lăţimi, nelăcuite în vederea evitării putrezirii lor, lipsa şuruburilor de prindere a elementelor care alcătuiesc pardoseala punţii şi lipsa iluminatului punţii”, sunt problemele semnalate de consilierul local.

Maja Ioan propune consilierilor locali repararea acestei punţi şi iluminarea ei, aşa cum este normal să fie în orice comunitate şi mai ales în comuna cea mai mare din ţară.

Conform proiectului lui Maja Ioan, aceste lucrări ar costa cu TVA- 26802,37 lei. Consilerul spune că această sumă poate fi alocată de la capitolul 84.04 Drumuri, subcapitolul – întreţinere domeniu public străzi, zone verzi.

punte punte 2

punte 1

2 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

Articole Noi