Florești: Compania de Apă Someș anunță sistarea apei potabile pe mai multe străzi. Află detalii.

Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Foto: Arhiva Cluj24h.ro

În vederea efectuării unor lucrări de reparații la rețeaua de alimentare cu apă, lucrări pentru care nu se pot asigura modalități alternative de alimentare, Compania de Apă Someș S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile după cum urmează:

Vineri 27 APRILIE 2018

Între orele 09:00-17:00
1. Localitatea Florești: str. Tăuțului, str. Margaretelor, str. Magnoliei, str. Narciselor, str. Lăcrămioarelor, str. Crizantemelor, str. Poligonului, str. Muncitorilor, str. Abatorului, str. Sub Cetate, str. Florilor, str. Ioan Rus;
2. Localitatea Tăuți.

Rugăm Clienții Companiei să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le
acopere necesitățile pe perioada anunțată. În vederea remedierii evenimentelor accidentale (avarii) la rețeaua de alimentare cu apă, care nu pot fi prevăzute, Compania de Apă SOMEŞ anunță de regulă întreruperea furnizării serviciului în fiecare dimineață la posturile locale radio-Tv. În cazul avariilor de o urgentă și/sau amploare deosebite, pentru care este necesară o intervenție neîntârziată pentru a evita efecte colaterale nedorite asupra sistemului sau bunurilor, este posibil ca anunțul să nu mai fie posibil. Lucrările programate se anunță cu cel puțin 24 de ore înainte și prin presă. Mulțumim pentru înțelegere.