PRO CARIERA 2018 – peste 550 de studenți, 27 de firme participante, expozanți și simulări de interviuri pentru angajare

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

DSC_0888Prima ediție a Zilelor Carierei – PRO CARIERA la USAMV Cluj-Napoca a fost un succes, la eveniment fiind prezenți peste 550 de studenți de la toate cele cinci facultăți din cadrul universității noastre, voluntari, dar mai ales companii de prestigiu, locale, naționale și internaționale, care au avut prezentări, precum și standuri unde au oferit locuri de muncă disponibile în prezent, locuri de practică sau internship.

Studenții au provenit de la toate nivelurile de studiu – licență, master, doctorat. La nivel de licență au fost participanți din toți anii de studiu, iar majoritari au fost studenții din anii III și IV, interesați, în principal, de perspectiva angajării.

”Ne bucurăm că am atins scopul PRO CARIERA, acela de a facilita întâlnirea și construirea relațiilor între studenți și potențialii angajatori, precum și oferirea de modele profesionale și de carieră de succes. Încercăm și pe această cale să sprijinim luarea unor decizii de carieră informate și în final găsirea unui loc de muncă în domeniul de studiu urmat. Studenții au primit informații despre structura și proiectele actuale și de viitor ale firmelor și instituțiilor, despre condițiile legale la angajare și sprijinul oferit de stat proaspeților absolvenți, despre locurile de muncă, practică și internship disponibile, despre procesul de recrutare, și au putut participa la simulări de interviu”, a precizat Laura Budiu, consilier orientare privind cariera în cadrul USAMV Cluj-Napoca.

DSC_0884USAMV Cluj-Napoca dorește să permanentizeze Zilele Carierei – PRO CARIERA și
mulțumește pentru participare partenerului AJOFM Cluj, Institutului Național de Cercetare și Dezvoltare ”Marin Dracea”, Colegiului Medicilor Veterinari din România, AgriBusiness Job – singura firmă de recrutare din România pe domeniul agricol -, dar și celor aproape 30 de firme prestigioase care s-au alăturat proiectului nostru. Acestora li s-au alăturat 12 expozanți cu standuri și 18 speakeri.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj