marți, iulie 5, 2022

Dragnea la Cluj: „Îl chem pe Vasile Dâncu să fie mai aproape de partid”. La nivel naţional vrea echipă cu Zgonea.

dragnea si zgoneaLiviu Dragnea vorbea în urmă cu câteva zile despre o persoană cu care ar putea să câştige Clujul. Astăzi, cu ocazia Coferinţei Judeţene a PSD Cluj când organizaţia şi-a reales preşedintele, Dragnea a mărturisit că acea persoană este sociologul Vasile Dâncu. În cadrul conferinţei, Dragnea l-a  rugat pe Vasile Dâncu să vină mai aproape de partid. La nivel naţional îşi doreşte o echipă cu Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor. 

„Îl rog pe Vasile Dâncu să să se apropie mai tare de partid. Îl consider unul dintre cei mai buni sociologi din România şi cred că nu doar eu şi te rog Vasile, să vii mai aproape de partid. Şi noi avem nevoie de tine şi societatea”, a spus Liviu Dragnea, preşedintele interimar al PSD.

Şi dacă pe Vasile Dâncu îl vede ca pe o carte în mânecă pentru Cluj, numele Aureliei Cristea este încă pe buzele liderilor PSD pentru primăria Cluj-Napoca. Dragnea a dezvăluit la Cluj şi faptul că doreşte să facă o echipă nouă în conducerea PSD şi asta ar urma să se întâmple alături Valeriu Zgonea.

„Sunt decis şi doresc să fac o echipă cu Valeriu Zgonea, aşa cum am făcut echipă şi cu Victor Ponta”, a spus Dragnea.

Conform declaraţiei lui Dragnea, Valeriu Zgonea ar ocupa funcţia de preşedinte executiv dacă echipa sa va fi aleasă la Congresul din 18 octombrie, iar noua echipă de conducere va continua proiectul politic al partidului.

1 COMENTARIU

  1. […] La inceputul lunii octombrie 2015, inainte ca PSD sa isi aleaga presedintele si noii vicepresedinti, Liviu Dragnea, la acea vreme presedinte interimar al PSD, a facut urmatorul apel: “Il rog pe Vasile Dancu sa se apropie mai tare de partid. Il consider unul dintre cei mai buni sociologi din Romania si cred ca nu doar eu si, te rog Vasile, sa vii mai aproape de partid. Si noi avem nevoie de tine, si societatea” (sursa). […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Noi