Compania de Apă Someş anunţă întreruperea furnizării de apă potabilă pe 7 străzi

robinet apaÎn vederea efectuării unor lucrări de reparaţii reţeaua de alimentare cu apă, lucrări pentru care nu se pot asigura modalităţi alternative de alimentare, Compania de Apă Someş S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile după cum urmează:

 

JOI, 24 IULIE 2014

           Între orele 09.00-15.00

  1. Str. Romul Ladea între str. Voievoddul Gelu şi str. Uranus; str. Pluto; Aleea Uranus; Aleea Neptun; str. Mercur; Aleea Eclipsei; str. Voievodul Glad;

“Rugăm Clienţii Companiei să ia măsuri de stocare a acelor cantităţi de apă care să le acopere necesităţile pe perioada anunţată. În vederea remedierii evenimentelor accidentale (avarii) la reţeaua de alimentare cu apă, care nu pot fi prevăzute, Compania de Apă SOMEŞ anunţă de regulă întreruperea furnizării serviciului în fiecare dimineaţă la posturile locale radio-Tv. În cazul avariilor de o urgenţă şi/sau amploare deosebite, pentru care este necesară o intervenţie neîntârziată pentru a evita efecte colaterale nedorite asupra sistemului sau bunurilor, este posibil ca anunţul să nu mai fie posibil. Lucrările programate se anunţă cu cel puţin 24 de ore înainte şi prin presă. Mulţumim pentru înţelegere”, au transmis reprezentanţii companiei Apă Someş.