Cum şi-au petrecut o parte din floreşteni Crăciunul?

gunoi stejaruluiO parte dintre cetăţenii comunei Floreşti şi-au petrecut sărbătorile cu pubelele de gunoi arhipline. Compania care prestează servicii de salubrizare nu îşi respectă contractele şi multe asociaţii de proprietari au rămas cu deşeurile munţi deşi plătesc acest serviciu. 

Este vorba de firma Quatro Eco Salub, o firma la care este acţionar şi Primăria Floreşti (n.red.  alături de Primăria Gilău, Primăria Măguri Răcătău şi Primăria Căpuşu Mare). De altfel această firmă a primit la sfârşitul lunii octombrie şi contractul pentru deszăpezire şi salubrizare stradală. Această fimă nu face faţă în primul rând pentru că nu deţine aparatură necesară suficientă astfel încât serviciile pe care le oferă să fie prestate în condţii normale. 

Aşa se întâmplă de multă vreme. Nu este pentru prima dată când locuitori de pe mai multe străzi din comună se plâng de acest lucru. În Ajunul Crăciunului şi în prima zi de Crăciun, locuitori din zone diferite au „concurat” pe un site de socializare unde au postat poze cu pubele de gunoi din zona în care locuiesc pline până la refuz.

Discuţiile au curs pe tema asta:

discutii gunoi„Ar fi bine sa ne căutam alta firma de salubritate . Ați putea suna la protecția mediului şi să vedeți ce amenzi ia firma de salubritate”

„Ciudat e că am văzut maşina de gunoi luni dimineaţa pe strada noastră dar, dintr-un motiv sau altul, de la noi nu l-au luat…”

„Aşa este cam la cele mai multe blocuri din Floreşti, n-ar trebui să ne mirăm de ce sînt atîţia şobolani şi din păcate, cei care trebuie să facă ceva dau din umeri sau întorc capul în partea cealaltă….”

„Nici pe Porii nu arată mai bine :(…am înţeles că există doar o maşina care adună gunoiul din tot Floreştiut :(((„

„E atât de complicat să se rezolve problema asta? Nicidecum. Oricare dintre noi, fără nici o pregătire în management, ar rezolva-o…Deci în 1 februarie 2015 le expiră licenţa. După sărbători poze şi reclamaţii peste tot. Daca vor să rămână, atunci să îşi facă treaba. Ne întrebăm care e situaţia financiară a firmei….mai plătim şi alţi bani în afară de taxa lunară pe persoana?”, este doar o parte din discuţiile cetăţenilor pe această temă.

Cu siguranţă o singură maşină nu va putea ridica deşeurile din toată comuna o dată pe săptămână, astfel că de multe ori, unii rămân cu gunoaiele care ulterior sunt împrăştiate de oamenii străzii sau de către animalele ce caută mâncare.

gunoi gh doja gunoi 2 gunoi

Foto: www.facebook.com

Citeşte şi: Quatro Eco Salub – salubrizare şi deszăpezire în Floreşti. Va face faţă?

 

 

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

1 COMENTARIU

  1. Rusine ca firma asta isi bate joc de noi. Primaria nici macar nu intervine, cum e posibil? Sunt curioasa ce ar fi daca oamenii se vor enerva intr-o zi si vor renunta la contractele lor? Pana ce florestenii nu vor pune piciorul in prag isi merita soarta.

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj