Quatro Eco Salub – salubrizare şi deszăpezire în Floreşti. Va face faţă?

salubrizare poza
Foto: www.glasul.ro

Consilierii locali au aprobat în şedinţa de ieri caietul de sarcini pentru firma ce prestează servicii de salubrizare şi deszăpezire pe raza comunei Floreşti. Acest subiect a adus discuţii între consilieri, mai ales că unii s-au declarat nemulţumiţi pentru faptul că interesele Consiliului Local Floreşti nu sunt reprezentate în consiliul de administraţie al societăţii.

Consilierul PSD, Muntean Julien a făcut o solicitare în care a cerut ca firma Quatro Eco Salub să prezinte câteva documente: „Din câte am înţeles la această firmă, comuna Floreşti are acţionariat de 49 %, în calitate de consilier local aş vrea să cer acestei societăţi să vină cu următoarele acte: certificat constatator, bilanţ, extras de cont, angajaţi, dotare cu utililaje, raport de activitate, contract de asociere, şi adeverinţă ANAF. Este în interesul comunei Floreşti şi vreau să avem aceste informaţii”.

Subiectul a deschis discuţii între consilieri, inclusiv acuzaţii. Consilierul PNL, Laar Adras a reprosat faptul că sunt consilieri care nu ştiu cine îi reprezintă în AGA (Primăria Floreşti, Primăria Gilău, Primăria Măguri Răcătău şi Primăria Căpuşu Mare). Aceştia au aflat că după ultima hotărâre de consiliu local, Ioachim Vancea este consilierul care reprezintă interesele Consiliului Local Floreşti.

Consilierul local al PDL, Coroian Ovidiu a cerut ca proiectul să fie amânat, iar dacă va fi necesară deszăpezirea se poate reveni cu o hotărâre într-o şedinţă de îndată, lucru refuzat categoric de primar.

Anca Chirca, consilier din partea PDL, spune că această treabă trebuia discutată în urmă cu câteva luni, nu acum şi îl acuză pe actualul primar că nu l-a lăsat pe Ioachim Vancea să participe la şedinţele consiliului de adminisţie.

„Dacă dumneavoastră nu l-aţi lăsat pe domnul Vancea să participe la nicio şedinţă a acestei socităţi unde 49% este acţionar Consiliul Local Floreşti ca să fim informaţi, nu veţi acum să îmi spuneţi mie…”.

Nedorind să dea explicaţii, primarul a întrerupt cuvântul consilierului şi a bătut apa-n piuă cu bannerele afişate în campania electorală (subiect ce nu se afla pe ordinea de zi), fiind total dezinteresat de acest subiect.

De altfel, nu este de ignorat faptul că floreştenii s-au plâns de serviciile oferite de această firmă şi asta pentru că deşeurile sunt ridicate mult prea rar, astfel că de cele mai multe ori ei rămân cu gunoiul în faţa porţilor, respectiv cu un munte de deşeuri la toamberoanele de gunoi ale asociaţiilor de locatari.

Proiectul a fost aprobat de consilieri cu 9 voturi „pentru”

În imaginile de mai jos puteţi observa detaliile din caietul de sarcini, respectiv cerinţele pe care această societate va trebui să le îndeplinească, dar şi oferta de preţ.

salubrizare salubrizare 1

salubrizare 2 salubrizare 3

salubrizare 4 salubrizare 5

salubrizare 6 salubrizare 7

salubrizare 8 salubrizare 9

salubrizare 9 salubrizare 10

 quatro eco

 

 

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj