Ioan Rus la Cluj: În 2017 vom circula de la Cluj la Borş pe Autostrada Transilvania. Master Planul va suferi modificări

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Ioan RusMinistrul Transporturilor, Ioan Rus a fost prezent astăzi, la Cluj şi a adus ultimele noutăţi în privinţa proiectului Master Plan. şi a lucrărilor la autostradă.

„Până la sfârşitul acestei săptămâni voi avea din partea acestei comisii care se ocupă de acest lucru în minister, sinteza concluziilor rezultatelor în urma dezbaterilor publice pe Master Plan. Faţă de cel iniţial, o să fie unele schimbări pozitive, pentru că rolul dezbaterilor publice acesta este, să ţinem cont de diverse opinii, puncte de vedere care sunt pertinente. Aceste concluzii vor fi negociate săptămâna viitoare cu firma care s-a ocupat de Master Plan să modificăm ceea ce este de modificat şi în următoarele două săptămâni să reuşim să introducem în Guvern programul operaţional privind infrastructura de toate tipurile: rutieră, feroviară, navală şi aeriană în România”, a spus ministrul.

Ioan Rus a mai spus că acest proiect va rezolva în mare parte problemele pe care România le are în privinţa transportului. Ministrul Transporturilor a mai spus că acest proiect va fi prezentat şi în faţa comisarului european pentru Dezvoltare Regională, pentru a-i aduce la cunoştinţă anumite detalii.

„Pe Sebeş-Turda sunt rezolvate practic toate problemele, au fost întârzieri, dar toate problemele au fost epuizate. Au fost probleme din afara ministerului, contestaţii, justiţie, probleme administrative. pe Suplacu de Barcău-Borş cred că în următoarele 2 săptămâni vom avea şi câştigătorul şi vor putea începe lucrările, pe Nădăşel – Mihăieşti- Suplacu de Barcău sper că până în primăvară să fie toate, studiu de fezabilitate, ofertanţi, etc să avem totul rezolvat. Pe Orăştie – Săliştea, bucata aia care a rămas, în următoarele două săptămâni, inaugurăm. Eu cred că putem spera cu certitudine că în 2016 primăvara, să ne ducem de la Cluj sau chiar de la Târgu-Mureş până la Nădlac şi în 2017 să ne ducem de la Târgu- Mureş la Borş”, a mai adăugat Ioan Rus.

Nu în ultimul rând, acesta a mai spus că în ceea ce priveşte zona noastră, prioritare rămân Transcarpaticele şi se va ocupa foarte serios de îndată ce va fi finalizat Master Planul de legăturile Craiova- Piteşti- Sibiu şi de o legătură Moldova- Bacău- Braşov.

Mai multe detalii despre Master Plan se pot afla AICI

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj