Ziua Internaţională a Conştientizării Autismului la DGASPC Cluj

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

autismDirecţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Complexul Comunitar de Servicii pentru Copilul cu Handicap Cluj – Centrul de Recuperare, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, în colaborare cu prima galerie de street art din Cluj-Napoca – “Launloc” organizează luni, 4 aprilie 2016, cu ocazia Zilei Internaţionale a Conştientizării Autismului, un workshop de street- art.

În cadrul workshopului, copiii care beneficiază de serviciile specializate ale Centrului de Recuperare, împreună şi sub îndrumarea artiştilor galeriei “Launloc” vor picta peretele interior de la intrarea în curtea centrului.

Scopul acţiunii este acela de a oferi copiilor oportunitatea de a-şi exersa şi optimiza propriile capacităţi de relaţionare cu ceilalţi, de a explora şi exprima, prin intermediul creaţiei artistice, diverseletrăiri şi sentimente plăcute, stări afective pozitive care vor rămâne astfel imprimate în personalitatea copilului participant la activitate, personalizând mediul în care aceşti copii îşi desfăşoară activităţile specifice de recuperare.

Evenimentul va avea loc la sediul Centrului de Recuperare, str. Fabricii de Zahăr, nr. 51B, începând cu orele 10.00.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj