Ziua Internaţională a Vârstnicului sărbătorită astăzi, la Cluj-Napoca

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
AFIS ZIUA VARSTNICULUI 2Cu ocazia Zilei Internaţionale a Vârstnicului, clujenii aparţinând vârstei a III-a au pregătit un spectacol de divertisment complet la care îi invită pe toţi clujenii interesaţi să participe.
Evenimentul are loc la Casa de Cultură a Studenţilor, Luni, 29 septembrie 2014, începând cu ora 17.00 şi în cadrul acestuia artiştii amatori vor prezenta atât momente de teatru de comendie cât şi momente muzicale. Accesul este liber pentru toţi spectatorii.
„Demersul este cu adevarat emoţionant şi reprezintă o demonstraţie a faptului că talentul, pasiunea şi entuziasmul nu au vârstă, iar la Cluj-Napoca vârsta a III-a poate fi trăită ca o a doua tinereţe”  a explicat Aurel Mocan, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială a primăriei Cluj-Napoca.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj